Оновлення мобільного додатку Агроконтроль v.1.21. Модуль “Вагова”. Зважування, залишки продукції по підприємствам, статистика переміщення, фотофіксація.

Доданий новий пункт меню “Вагова”, доступ до якого потрібно надати користувачам через адмін панель web версії.

вагова

При вході по замовчуванню відкривається вкладка “Статистика”. Ми можемо відобразити інформацію по типам руху продукції через вагову за будь-який інтервал в розрізі підприємств, вагових, культури.

Для прикладу, нас цікавить скільки за вчора чи сьогодні приїхало з поля відповідної культури. Скільки було відвантажено на продаж. Переміщення зі складу на сушку, та повернення в склад. Переміщення між господарствами та інше.

вагова
Вкладка “Зважування” дозволяє відобразити всі зважування, які були зафіксовані через вагову. Інформація подається блоками з короткою інформацію про зважування, при потребі потрібно натиснути стрілку, щоб відобразилась розширена інформація про зважування в цілому.

вагова

вагова

Якщо встановлені системи відеомоніторингу/фотофіксації біля кожного зважування відображається піктограма фотоапарат, натиснувши на неї можна проглянути фото автомобіля, державного номеру, кузову та інше.

вагова

Інформацію можемо фільтрувати по господарствам, ваговим, об’єктам, водіям.

Вкладка “Залишки” дозволяє відобразити інформацію по фактичним залишкам продукції на складах господарств. Вгорі інформація акумульована в цілому по всім підприємствам, нижче дані можемо проглянути в розрізі кожного господарства.

вагова