Оновлення Агроконтроль, мобільний додаток v.1.32-1.35 та IoT платформа v.112. Дашборд (ТМЦ, пальне), планшет агронома.

В мобільному додатку доданий дашборд (окремий пункт меню), в якому в майбутньому буде виводитись загальна статистика по роботі підприємства. Цей блок розрахований на власника чи керівника підприємства.

агроконтроль

На зараз через нижнє меню можна побачити загальну статистику по об’ємам та залишкам палива в розрізі видів пального. Якщо встановлені рівнеміри, то буде показаний залишок по рівнемірам та розрахунковий.

контроль палива

А також блок ТМЦ, де можна відобразити загальну статистику залишків по кожному ТМЦ (насіння, добрива, ЗЗР). Та в розрізі складів при потребі, перейшовши в необхідний матеріал.

облік ТМЦоблік ТМЦ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В нарядах, додана можливість вказувати відповідального агронома та інженера, аналогічно web версії. Нагадуємо, що це дозволяє отримувати інформацію по роботі техніки, порушення при роботі, тільки агроному який є відповідальним за цю роботу та наряд. Відповідно він перевіряє і візує виконану роботу.

наряд

 

Журнал КПП, додана можливість вибору(пошуку) водія з довідника. Раніше водія вказували вручну.

журнал КПП

В модулі Агрооперації, дозволено переглядати ТМЦ по агроопераціям, які в статусі Виконані та Відмінені.

агроконтроль

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У факті використання додана можливість вибору агрооперації. Якщо була запланована агрооперація або вже створена по роботі техніки, агроном може її вибрати і таким чином прив’язати ТМЦ відразу до агрооперації. Раніше агроном обирав тип робіт, а прив’язку потрібно було робити у web версії диспетчеру.

облік ТМЦ

В зарплаті додана можливість передавати при потребі агрегат. В деяких випадках, коли агроном передавав інформацію по роботі цього не вистачало, щоб автоматично підставлялась розцінка для розрахунку заробітної плати. Так як в розцінках вказується агрегат в більшості випадків, в залежності з яким агрегатом виконується робота і може бути різна ставка.

зарплата

В налаштуваннях додатку додана опція, яка вказує як завантажувати геозони: всі або використовуються в розрахунках. Це дозволяє, наприклад, відобразити в додатку тільки фактичні поля, без технічних геозон (Бригади, Токи, зони відстою техніки, поля, які вимкнуті з розрахунків та інше).

агроконтроль

Планшет механізатора додані групи для причин простоїв. Нагадуємо, що сам довідник створюється у web версії.

простої техніки

Створено модуль планшет агронома. Дозволяє отримувати простої техніки по нарядам, де вказаний відповідальним агроном. Якщо механізатор вказує причину простою, то агроном просто візує цю інформацію. Якщо механізатору не надавались такі повноваження, агроном сам вказує причини простоїв, а відповідно відразу візує цю інформацію. Також при необхідності, якщо агроном задіяний в якісь роботі на техніці, він може вказувати причини простоїв по своїй роботі.

планшет агронома

планшет агронома

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

простої техніки

Сюди буде перенесено функціонал, який дозволяє агроному передавати дані з поля по обробленим гектарам. Зараз він знаходиться в оперативних даних.

В довіднику розцінки (норми) для розцінок додана вкладка “Доплата“. Тут можемо налаштувати, наприклад, доплату у % агроному, якщо він обслуговує одночасно, працює з кількома обприскувачами або сівалками. Якщо з одним, доплати немає, отримує заробітну плату стандартну, згідно розцінки. Якщо працює з двома чи трьома, а при потребі можна вказати необхідну кількість, отримує доплату у % від ставки розцінки.

зарплата Для водіїв(механізаторів) змінена логіка. Якщо водій не призначений по автоматичній ідентифікації або не призначений вручну, в роботі машин водій буде відображений згідно наряду, якщо наряд був створений. Якщо наряд створений з водієм, то він не буде переданий в роботу машин, якщо є визначення водія на техніці, згідно автоматичної ідентифікації або призначений вручну.

Доданий звіт по агрегатам (прицепам). Дозволяє за будь-який період отримати інформацію по обробленим площам в розрізі кожного агрегату, а також по пробігу, в розрізі причепів. Це зручний інструмент, який надає аналітику наробітку та визначення, які агрегати (причепи) не використовуються і можливо які варто продати.

наробіток агрегатами

В договорах обміну модуля “Облік земельного банку” доданий тип договору (підписаний, усний), також в списку договорів додана колонка в якій виводиться тип договору.

облік земельного банкуВ модулі агрооперації, наряди додана можливість друку нарядів.

наряди

Доданий звіт контроль роботи машин. Якщо немає датчиків роботи агрегатів, допомагає швидко виявляти одразу по всій техніці, можливі помилки в обрахунках оброблених площ. Пізказує можливий повторний обробіток грунту (другий слід). Нема площі, але є відмітка робота в полі, є площа, але немає відмітки робота в полі, тобто по якійсь причині не обрахувалась площа. Наприклад, запланована агрооперація не попадає в інтервал виконання фактичних робіт або для типу робіт стоїть опція не рахувати оброблені площі чи не був закріплений агрегат.

агроконтроль

Для друку ТТН з поля, додані додаткові характеристики для причепів.

агроконтрольВ геозонах->сівозміна доданий фільтр по сорту, також при експорту в ексель, сорт відображається в окремій колонці, раніше писався в дужках біля культури.

agrocontrol