Наряди в мобільному додатку Агроконтроль v.1.31

Наряди агроконтрольСтворення нарядів, створення групових нарядів, копіювання з попередніх, створення нарядів з видами робіт, без техніки чи механізаторів. Наприклад, агроном просить надати три одиниці техніки з відповідними агрегатами, але йому байдуже, які це будуть трактори фактично та механізатори. Тому по створеним нарядам агронома чи диспетчера, інженер вже вказує техніку і механізаторів, бо він розуміє, що в нього в справному стані та поки не задіяне. Співставлення планових показників (гектари, пальне) та фактичних. Інформування про початок робіт по наряду або наряд був не виконаний.

Ці всі інструменти були та є доступними на web версії. Але часто відбуваються зміни протягом дня, змінилась погода, поламалась техніка або агрегат та багато інших факторів. Для цього потрібно мати можливість оперативно змінити або створити наряд, найкраще це робити за допомогою смартфону по факту цих подій.

Кожен повинен мати інструмент для виконання своїх зобов’язань, а відповідно і відповідальність нести персонально. Бо якщо кудись телефонувати треба, інформувати, людина може бути не на робочому місці, невірно почув, забув зробити та інше. А результат цього, суцільні помилки.

Відповідно ми додали модуль створення нарядів в мобільний додаток. Який дозволяє оперативно створювати наряди, а також переглядати інформацію по створеним нарядам. Таким чином агроном сам в будь-який момент може в полі створити наряд, йому не потрібно телефонувати диспетчеру та інформувати останнього.

нарядинаряди

наряди

наряди