Оновлення мобільного додатку v.1.23-1.30 та платформи ІоТ Агроконтроль 1.109

На карті додані інструменти для вимірювання довжини та площі. Варто зазначити, що інструмент вимірювання площі не для обрахунку обробленої площі, а для інших цілей, на кшталт обміряти нове поле чи ділянку інше.agrocontrol
В модулі “Зарплата” для обліку ручної плаці, дозволено обирати кілька працівників одночасно, у випадку виконання однотипних робіт. Також в списку працівників (довідник водії), зеленим фоном виділяються працівники, по яким вже були створені записи за відповідну добу, таким чином розуміти по кому вже передана звітність про виконану роботу.

зарплатазарплата

Для обліку та нарахуванням заробітної плати по суміжним роботам, в залежності від об’ємів (обробленої площі) по основній технологічній операції, в модулі зарплата доданий блок, через який можна вказати основну роботу, яка виконувалась (транспортний засіб та механізатор). При нарахуванні заробітної плати по суміжним роботам, буде взята за основу основна робота і нарахування заробітної плати відбудеться по розцінці враховуючи зроблені гектари по основній технологічній операції.

Додаткова опція, середнє по типу робіт за зміну дозволяє провести розрахунки у випадку, якщо агроном (працівник) працює одночасно не з одною технікою, а кількома, і відповідно вони виконують різний обсяг гектарів. Тому в такому випадку всі гектари сумуються і діляться на кількість транспортних засобів по основнй роботі.

зарплата

В випадку проблем з інтернетом, не синхронізовані записи показуються в кожному меню у вигляді зелених кругових стрілок. Коли інтернет з’являється, при вході в меню відбувається автоматична синхронізація записів. Крім цього на головне меню додана іконка про не синхронізовані записи по всім модулям(меню) додатку та підказка по яким саме не синхронізовані записи та яка кількість. В зелених кругових стрілках відображається загальна кількість не синхронізованих записів. Перед логаутом, у випадку не синхронізованих записів, додаток запропонує синхронізувати записи, щоб не втратились дані.

агроконтрольІконка для видалення та оновлення всіх даних по довідникам додатку перенесена в налаштування.

В треках додана кнопка для оновлення даних по побудованим трекам до поточної дати та часу. Таким чином не потрібно будувати новий трек по транспорту, достатньо його оновити.

агроконтроль

В модулі “Онлайн доставка” додана можливість працювати через NFC технологію, запис інформації на RFID картки: запуск в поле автомобілів, вивантаження та випуск з поля. Це доповнення до раніше реалізованого функціоналу на QR-кодах.

свій-чужий

Якщо встановлені системи обліку робочого часу FaceID то тепер в модуль зарплата передається інформація по відпрацьованим годинам кожного працівника.

облік робочого часу

Для цього необхідно працівника з модуля облік робочого часу зв’язати з водієм.

агроконтроль

В модулі Агрооперації->Робота машин додана іконка, яка повідомляє, чи є наряд на роботу по відповідній техніці. Якщо наряд був сформований, то іконка відображається синім кольором. Якщо зафіксовані роботи, а наряд не був сформований, то іконка відображається білим кольором. Таким чином є можливість оперативно бути проінформованим, про те, що роботи якісь виконуються, а наряду на ці роботи не існує.

робота машин

В модулі Уборка та Вагова доданий експорт даних в ексель.

Доданий звіт Роботи+ТМЦ, відображає всі роботи по модулю агрооперації та використані матеріали.

облік ТМЦ

 

В роботі машин, в основній інформації по автомобілям, додане виведення даних по причіпному агрегату та типам робіт. Для нарахування заробітної плати по автопарку, потрібно чітко визначати вид робіт, це можна робити по нарядам.

агроконтроль

Доданий звіт ТМЦ (план-факт) дозволяє перевірити одночасно заплановані та використані ТМЦ.

облік ТМЦ

Для модуля Вагова, додана опція, пошук транспортного засобу по RFID картці водія, по аналогії з заправками. Тобто прив’язувати картки до транспортних засобів в модулі Вагова тепер також не потрібно, якщо у вас встановлені RFID зчитувачі для ідентифікації водіїв або вони призначені вручну. Система перевірить, в якому автомобілі була картка (який призначений водій) і відповідно визначить транспортний засіб для зважування.

агроконтроль

Як ми знаємо, при списанні ТМЦ через факт використання, агроном може вказати додаткові (суміжні) роботи, які виконувались разом з основною технологічною операцією. Наприклад, підвезення ТМЦ, завантаження, розвантаження. Це всі роботи, по яким потрібно проводити нарахування заробітної плати, які потрібно фіксувати та облікувати у витрати. Таким чином в модулі Зарплата цю інформацію можна імпортувати в шляховий лист з модуля ТМЦ по додатковим роботам або з даних від агронома/інженера, які передаються через смартфон.

заробітна плата

В зв’язку з тим, що багато даних кешуються локально на клієнті, додана в налаштуваннях користувача опція очистки локального кешу.

agrocontrol

В модулі облік робочого часу, в картку працівника додане додаткове поле ІПН.

облік робочого часу

В звіт онлайн доставка на елеватор, на клік по запису додано побудову трека на карті.

агроконтроль