Контроль температури в рефрижераторі вантажного автомобіля, контроль відкриття/закриття дверей камери, моніторинг стану дверей.

контроль температуриМи всі розуміємо на скільки важливо дотримуватись температури в рефрижераторі вантажного автомобіля при перевезенні вантажів, які потребують певних умов зберігання (продукти харчування, медикаменти). Якщо будуть відхилення від рекомендованої температури зберігання, при перевезенні продукції, вона може стати не придатною до вживання та до продажу.

Це може привести до серйозних збитків. Доставка вантажу в такому випадку є ризикованою.  Тому необхідно вести віддалений контроль температури в рефрижераторі в автоматичному режимі. Ми розуміємо, що водій може зупинятись, покидати автомобіль або не добросовісно відноситись до своєї роботи, не контролювати цей показник, забути щільно закрити двері, можуть бути збої в роботі кондиціонера та інше.

Замовник, який хоче виконати доставку вантажу, він зацікавлений, щоб всі режими при перевезенні, в тому числі температурні були дотримані і успішно отримати за свій товар оплату. Йому може бути наданий доступ для віддаленого контролю переміщення автомобіля, а також показників температури.

температура в рефрижераторі

Датчик відкриття дверей, дозволяє вести віддалений контроль завантаження чи розвантаження вантажу, гарантує безпеку та запобігає несанкціонованому проникненню в багажне відділення. Ми знаємо випадки, коли під часу руху можуть відкрити двері грабіжники і розвантажити автомобіль.

Хочемо поділитись реалізацією таких рішень на прикладі автомобіля Mersedes Sprinter з рефрижератором. Було встановлено датчик температури, можна використовувати безпровідні  BLE датчики.

 

А також встановлені датчики на відкриття задніх та бокових дверей рефрижератора.

датчик відкриття дверей

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Налаштовані повідомлення при виході температури в рефрижераторі за межі допустимого інтервалу, при відкритті задніх та бокових дверей. Отримувати повідомлення можна в мобільний додаток (push повідомлення), telegram, sms, email, браузер.

агроконтроль

контроль температури