Відстеження глибини обробітку грунту в ІоТ Агроконтроль онлайн. Сповіщення про порушення.

Хотілось би сьогодні не про теорію, а про практику та конкретні результати. Ми ніколи не пропонували і не будемо пропонувати не перевірені чи не робочі рішення. Наш фокус, це задоволений клієнт і його відчуття, що потрачені кошти принесли ефективність. Ми це забезпечуємо через впровадження робочих та перевірених рішень, які проходять реальні випробовування.

Всі люблять говорити, пропонувати, обіцяти. Кожен в першу чергу хоче продати товар, продукт, рішення, відповідно заробити, але відповідальність за результат не на першому плані. Ми розуміємо, що це короткострокова перспектива, потрібно нести в першу чергу цінність і відповідати за результат.

Тому сьогодні про глибину обробітку грунту повторно, яка дуже важлива не тільки в частині зловживань, а особливо в частині майбутнього вирощування і відповідно урожайності. ІоТ платформа Агроконтроль проводить контроль глибини обробітку грунту в режимі онлайн та відправляє сповіщення в Telegram, push у випадку зафіксованих порушень під час обробітку.

глибина обробітку

глибина обробітку

глибина обробітку