Оновлення Агроконтроль 1.105. Класифікація технологічних втрат, інформаційна довідка, залікова урожайність, ТТН продаж продукції

В модулі “Облік земельного банку” додана можливість запустити опцію визначення полів для ділянок. Поля можуть змінюватись в контурі, відключатись з розрахунків чи з сівозміни, взамін створюватись нові, в такому випадку прив’язка ділянок може залишитись для старого поля. Тому ця опція дозволяє в автоматичному режимі вірно зв’язати ділянки з полями.

agrocontrolФункція має додаткові опції:

Тільки ділянки не в полях, дозволяє визначити поля для ділянок, в яких не вказане поле.

Тільки ділянки в полях, які не використовуються, дозволяє визначити вірне поле для ділянок, які були прив’язані до полів, що не використовуються в сівозміні, відключені.

Глибокий аналіз, дозволяє визначити кожне поле, якщо ділянка хоч частково лежить в декількох полях.

облік земельного банку

Додана вкладка “Геозони”, де можна відобразити інформаційну довідку по полям: площа, область, район, сільрада, орендатор, кластер та інше. Крім цього для інформації можна застосовувати фільтра та експортувати в ексель.

агроконтроль

В обліку земельного банку є можливість автоматичного розрахунку технологічних втрат та самозахватів. В картці ділянки(паю), додана нова вкладка технологічні втрати. Це додатковий інструмент, який дозволяє класифікувати та візуалізувати блоками(частинами) техвтрати. Ми можемо вказати для техвтрат: придатні, непридатні, технічна помилка.

облік земельного банку

Далі можемо обрати категорії для придатності та пропозиції. При потребі коментарі.

земельний банкземельний банкземельний банк

Після цього з цими даними можемо працювати у новій вкладці “технологічні втрати” загального меню модуля земельний банк. Інформація доступна для фільтрації та експорту в ексель.

земельний банк

При переході з дашборду віддано по обміну та отримано по обміну в детальну інформацію додані колонки.

земельний банк

Для модуля “Онлайн доставка на елеватор” додана можливість автоматичного контролю відхилень від маршруту руху на елеватор. Для цього потрібно мати зарані створені маршрути руху з полів на елеватори. Потім їх треба прив’язати в модулі вагова до господарства (елеватора). Таким чином вказати, що при переміщенні продукції з цих полів зерновози повинні використовувати дані маршрути руху.

свій чужий

Відповідно, якщо зерновози покидають поле та прямують на елеватор, вони стають на один із маршрутів, система визначає саме цей маршрут автоматично з тих, які прив’язані до цього елеватору та показує його по якому маршруту рухається зерновоз.

агроконтроль

Щоб отримувати повідомлення про відхилення від маршруту, потрібно створити новий тип повідомлення: доставка вантажу і в опціях включити контроль маршруту. Вказати всі потрібні налаштування, куди отримувати повідомлення: браузер, telegram (особисто чи в групу), push повідомлення через мобільний додаток та інше.

свій-чужий

Для модуля “Зарплата” доданий новий тип шляхового листа “зведений”. Відрізняється від шляхового з типом “по дням”, що дані по роботам формуються за період на одному бланку, а також напроти кожного дня з роботами вказаний агроном чи інженер для підпису, який був відповідальний по наряду або передавав дані про роботи з мобільного додатку через модуль “зарплата“.

шляховий листшляховий лист

В довіднику водіїв додана можливість вказувати номер посвідчення водія. Це необхідно в першу чергу для виведення інформації та друку ТТН, коли продукція вивозиться на продаж.

агроконтроль

В модулі “Вагова” додана можливість друку ТТН по типам руху (прихід з поля та продаж). Для цього напроти зважування додана піктограма принтера. Також додана колонка з відображенням номера RFID картки чи UHF мітки, по якій було зафіксоване зважування. ТТН прихід з поля,

вагова

електронна ТТНелектронна ТТН

Для модуля “Вагова” доданий новий тип руху “прихід від постачальника” з можливістю вибору контрагента з довідника. Це може бути потрібно для підприємств, які купують у постачальників продукцію на зберігання.

агроконтроль

В налаштуваннях вагової, ми вказуємо час очікування тари для зважування, це може бути свіжа тара або найближча попередня. Зазвичай час очікування тари встановлюють годину або і більше, щоб автомобіль встиг розвантажитись та повернутись на вагову.

вагова

В деяких випадках потрібно отримати нетто швидко на основі попередньої тари і не чекати для прикладу одну годину, коли система підставить тару, якщо зважування тари не було. В таких випадках додана можливість вибрати тару вручну на основі попередніх данних про тару або взагалі на основі сирих даних від контроллеру.

вагова

вагова

Жовтим фоном відображається тара з датою та часом, яка була зафіксована після зважування брутто, але не підставилась автоматично, бо час очікування тари в налаштуваннях був вказаний короткий.

В модулі “Онлайн доставка на елеватор” по вкладкам: в поле, вивантаження, з поля додана можливість експорту інформації в ексель та можливість фільтрувати дані по автору(користувачу).

електронна ТТН

Якщо у вас використовуються вологоміри та дані передаються в систему автоматично або внесли дані по вологості вручну, платформа розрахує заліковий валовий збір з використанням формули Дюваля.

Для цього в довіднику культур потрібно вказати вологість та смітна домішка, базис.

агроконтроль

В загальній таблиці в геозонах, додані колонки з відображенням інформації: валовий збір заліковий та урожайність залікова.

урожайність